top of page
ISKU

Pinnan vaihteluiden vuoksi jokainen luonnonmateriaaleista valmistettu pöytä on uniikki, kahta samanlaista Lankku-pöytää ei ole olemassa. Massiivitammisten lankkujen ulkonäkö ja tuntuma on hyvin luonnollinen ja aikaa kestävä. Kontrastia pöydän muotoiluun tuovat metalliset lenkkijalat.


  • Komea lankkupöytä kolmella tammilankulla

  • Kestävä ja pitkäikäinen kaluste

  • Runsaasti tilaa mielikuvitukselliselle kattaukselle

  • Tyylikkäät metalliset lenkkijalat

  • Uniikit puun tekstuurit


Käsityönä tehdyn Lankku-ruokapöydän materiaalina käytetty massiivitammi on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina, joten massiivipuinen huonekalu on myös pitkäikäinen valinta. Kansilevyn paksuus on 4 cm ja kannen voi tarvittaessa hioa sekä pintakäsitellä uudelleen. 


Persoonallinen pöytä tuo luksusta ruokailutilaan ja se on ihanteellinen rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa.


Lankku-pöydän rinnalle sopivat esimerkiksi saman valmistajan Kuura-ruokatuolit, joiden verhoilun voi valita sadoista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


Ruokailutilan sydän on ehdottomasti tilava ja kestävä ruokapöytä, jonka äärellä on tilaa kokoontua perheen sekä ystävien kesken. Pöydän ympärillä istutaan monia mukavia toveja ruokailun, kahvittelun, harrastusten, keskustelun sekä läksyjen ja töiden parissa. Illalliskutsuilla tilava pöytä tarjoaa puitteet komealle kattaukselle.


Ruokapöytä on tärkeä kaluste, jonka hankintaan kannattaa panostaa. Riittävä tila, kestävät materiaalit sekä ajaton muotoilu tekevät pöydästä pitkäikäisen kumppanin. Lankku-ruokapöytä, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet valmistetaan käsityönä, laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Lankku

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lankku

ruokapöytä

Lankku

sohvapöytä

Vaikuttava ja katseita keräävä Lankku-ruokapöytä on illanistujaisten ihastelun kohde.


Lankkupöytä on tyylikäs hankinta, sillä siinä yhdistyvät puun eläväinen pinta, sekä massiivisten tammilankkujen jykevä olemus. Pöydän pinta koostuu kolmesta yksittäisestä lankusta, joiden pinnoilla luonnolliset halkeamat, oksakohdat sekä sävyerot leikittelevät keskenään.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät Suosikit
bottom of page