top of page
ISKU

Klassinen pinnatuoli sopii yhteen saman sarjan Lilja-ruokapöydän kanssa, mutta se on helppo yhdistää monien muidenkin pöytien kanssa. Tuoli sopiikin henkilöille, jotka haluavat rennon mutta trendikkään ilmeen keittiöön.

  • Klassinen kestosuosikki

  • Sopii moneen sisustukseen

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan käyttövalmiina

  • Katso myös saman sarjan tyylikäs ruokapöytä

  • Tilattavissa useassa eri värissä

Kevyt, mutta kestävä pinnatuoli on varma ratkaisu ruokailutilaan. Massiivipuusta valmistettu, huolellisesti koottu tuoli on helppohoitoinen ja käyttöön suunniteltu kodin kaluste. Ruokailutilan lisäksi pinnatuoli on hyvä lisäistuin myös kodin muihin oleskelutiloihin, ja tarvittaessa se toimii hienosti sivupöytänä tai persoonallisena sisustuselementtinä.

Lilja-tuolit on helppo yhdistää eri ruokapöydän kanssa, mutta saman sarjan pöydän ympärillä kokonaisuus on täydellinen.

Lilja

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lilja

ruokapöytä

Lilja

ruokatuoli

Retroa henkivä Lilja-ruokaryhmä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä.

Viistot, alapäin kapenevat jalat luovat lisäksi kevyen olemuksen. Ruokaryhmä tuo ruokailutilaan raikasta

ja arkisen kaunista ilmettä, ja sen pystylinjat luovat tuotteille kevyen, mutta tukevan ulkomuodon.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page