top of page
ISKU

Line-ruokapöytä on upea sellaisenaan, mutta pöytään on saatavissa lisävarusteena kirkas lasikansi, mikäli haluat pöydän pintaan kiiltoa ja ruokailutilaan valoisuutta. 


  • Tyylikkään yksinkertainen ruokapöytä

  • Käsityönä valmistettu

  • Kolme kokovaihtoehtoa

  • Useita kauniita sävyvaihtoehtoja

  • Saatavana myös lasikannella


Ruokapöytä on monen kodin sydän ja siksi sen hankintaan kannattaakin panostaa. Tilava, kestävä ja sisustukseen sopiva ruokapöytä on kaluste, jonka äärellä monet kauniit muistot syntyvät. Laadukas, käsin valmistettu ja kestävä ruokapöytä kestää sen äärellä koetuista hetkistä muistoihin asti, ja siksi se onkin ajaton hankinta.

Line

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Line

ruokapöytä

Line-ruokapöytä on Pohjanmaan tyylikäs katseenvangitsija.

Pöytä sopii kotiin, jonne etsitään laadukasta ruokapöytää keskelle arkista elämää. Jalkojen metallihelat antavat ryhdikkäälle pöydälle viimeistellyn ilmeen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page