top of page
ISKU

Tuolit toimitetaan sinulle valmiiksi koottuna, joten sen liitokset kestävät aikaa ja käyttöä. Näiden ruokatuolien kaveriksi voit hankkia myös jatkettavan Lisa-ruokapöydän.


  • Klassinen ruokatuoli istuinpehmusteella

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Valmiiksi koottuna

  • Katso myös saman sarjan jatkettava ruokapöytä


Selkeälinjainen, täysipuinen ruokatuoli on kestävä ja monikäyttöinen keittiön kaluste. Lisa-ruokatuolissa on lisäksi pehmustettu istuinosa, joka lisää mukavuutta. Kestävä keittiön tuoli palvelee paitsi ruokatilassa, se sopii myös hienosti lisäistuimeksi kodin eri tiloihin.

Koivusta valmistettu tuoli kasataan valmiiksi tehtaalla, joten tuolit ovat heti valmiina käyttöön ilman kasaamisen vaivaa. 


Lisa

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Lisa

ruokatuoli

Lisa on klassinen ruokatuoli pehmustetulla istuimella. Tuoli on käsityönä valmistettu ja sen runko on kestävää koivua. 

Tuolin värin sekä pehmusteen verhoilun voit valita useista kauniista vaihtoehdoista.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page