top of page
ISKU

Sohva on käsityönä valmistettu, ja sen sisältä löytyy kestävä, massiivipuinen runko, jolle valmistaja antaa 20 vuoden runkotakuun. Oman sohvasi verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Voit itse vaikuttaa myös istuintuntumaan valitsemalla pehmusteen jämäkkyyden kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta.


  • Huippulaadukas modulisohva, josta räätälöit itsellesi täydellisen kokonaisuuden

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden runkotakuulla

  • Mukava, tilava ja ergonominen Pohjanmaan sohva

  • Kuusi erilaista käsinojavaihtoehtoa

  • Monipuolinen jalkavalikoima

  • Lisähintaan USB-latauspistoke sohvan selkänojaan tyynyn taakse


Vaikka sohva olisi suurikin, sen ei tarvitse silti näyttää raskaalta. Livorno-malliston moduleista voit koota juuri omaan kotiisi sopivan sohvakokonaisuuden, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Sohvan mukavat pehmusteet, kestävä runko sekä itse valitsemasi verhoilumateriaalit takaavat sen, että sohva on aina kuin sinulle tehty. Korkeat jalat antavat kokonaisuudelle viimeistellyn, kevyen ilmeen ja helpottavat myös sohvan alta siivoamista.


Modulisohva tarkoittaa sitä, että voit rakentaa kokonaisuuden erilaisista osista. Valitse käsinojat, istuinosat, jalkamallit, kankaat tai nahka ja muut extra-herkut myymälässä yhdessä myyjän kanssa toiveidesi mukaisesti ja me toteutamme unelmasohvasi!

Vinkki extra-herkuista! Osta tilausvaiheessa sohvan runkoon lisättävä USB-latauspistoke ja puhelimen tai pelikoneen ohjaimen lataus onnistuu näppärästi sohvalla makoillessa.

Livorno

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Livorno

3-istuttava sohva

Livorno

avokulma

Livorno

modulisohva

Livorno-modulisohva on suunnitteluvaiheessa täysin muunneltava, joten voit koostaa sen monipuolisista moduliosista juuri omaan kotiisi sopivan rentoutumiskeitaan.


Pieneen tilaan voit valita esimerkiksi kolmen istuttavan sohvan kapeilla käsinojilla ja istuimilla. Isompaan tilaan voit suunnitella massiivisen, katseita vangitsevan avokulman, jossa viihdyt suurellakin porukalla.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page