top of page
ISKU

Sohva on käsityönä valmistettu, ja sen sisältä löytyy kestävä, massiivipuinen runko, jolle annetaan 20 vuoden runkotakuu.

Mallistossa on tarjolla räätälöitävä moduulisohva, 2- ja 3-istuttavat sohvat, nojatuoli sekä mekanismituoli. Oman sohvasi verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Ryhdikäs korkeaselkäinen sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja istuinmukavuus kohdillaan

  • Leveät käsinojat

  • Saatavana useita eri kokoonpanoja


Koosta kotiisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva sohvakokonaisuus Pohjanmaan korkeaselkäisestä London-sohvasta. Voit valita kahden tai kolmen hengen sohvan, tilavan modulisohvan, nojatuolin sekä reclinerin.


Voit päättää itse pehmusteista sekä sohvan verhoilusta, istuinmukavuutta suunnitellessa valittavanasi on myötäilevämpi Medium- tai jämäkämpi Superior-istuin. Kimmoisalla Superior-istuimella on 10 vuoden painumattomuustakuu. Räätälöitävän sohvan suunnittelussa suosittelemme pyytämään ammattitaitoisen myymälän henkilökunnan apua kokonaisuuden viimeistelyssä.


Paras sohva tuntuu kotoisalta ja tarjoaa sopivasti tilaa perheelle ja ystäville. Illalla kiireisen päivän jälkeen siihen on mukava oikaista lempisarjan tai -kirjan kanssa rentoutuen. Etsit sitten suurta sohvaa tai näppärää istuinpaikkaa pieneen kotiin, valitse laadukas, parhaista materiaaleista ja ammattitaidolla valmistettu London.

London

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

London

2-istuttava sohva

London

3-istuttava sohva

London

mekanismituoli

London

modulisohva

London

tuoli

Erityisesti ryhdikästä istuinmukavuutta hakemassa? Rakastut Londoniin!


London-sohva on miellyttävä ja erityisesti istumismukavuutta hakevan mielestä täydellinen valinta sohvaksi. Korkeaselkäinen istuin myötäilee selkärankaa täydellisesti, leveät käsinojat sekä jämäkät ja kestävät no-zag-jousitukset viimeistelevät rentouttavan kokemuksen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page