top of page
ISKU

Martan uskomattoman ylellinen istuinpehmeys tekee oleskelun sohvalla vastustamattoman mukavaksi. Erinomaisella materiaalisuunnittelulla sohvan istuintyynyt ovat kuitenkin pehmeydestään huolimatta tukevat, jolloin sohvalla on mukavaa sekä istua ergonomisesti, että makoilla mukavasti. Tässä sohvassa muhkeat selkätyynyt ovat irtonaiset ja istuintyynyt on ommeltu kiinni runkoon.


  • Ajaton ja tyylikäs Pohjanmaan Kalusteen sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Muhkeat pehmusteet, säilytyslaatikko divaanin alla

  • Vuodemekanismin lisäksi voit käyttää ominaisuutta luodaksesi yhden suuren divaanin vaikka elokuvailtojen viettoon.

  • Ylellinen istuinmukavuus

  • Sirot ja korkeat jalat helpottavat siivoamista


Marta-sohva sopii laatua ja tyyliä arvostavalle. Taidolla muotoiltu sohva henkii ajatonta, nostalgiansävyistä tunnelmaa, joten se istuu kauniisti monenlaisen sisustuksen keskelle. Estetiikan lisäksi sohvan muotoilussa on otettu huomioon istuinmukavuus, joka sekä tukee, että hellii sohvan käyttäjää.

Marta

Divaanivuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Marta

Divaanivuodesohva

Marta lunastaa kaikki odotukset, joita sohvalle voi ylipäätään asettaa. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi Marta

on äärettömän mukava ja ihanan tuntuinen. Löhöily tämän upeuden uumenissa on niin miellyttävää,

ettei enää muualla tahtoisi aikaansa viettääkään!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Vuodesohvat Kaikki sohvat Mekanismisohvat
bottom of page