top of page
ISKU

Materan uskomattoman ylellinen istuinpehmeys tekee oleskelun sohvalla vastustamattoman mukavaksi. Erinomaisella materiaalisuunnittelulla sohvan istuintyynyt ovat kuitenkin pehmeydestään huolimatta tukevat, jolloin sohvalla on mukavaa sekä istua ergonomisesti, että makoilla mukavasti. Tässä sohvassa muhkeat selkätyynyt ovat irtonaiset ja istuintyynyt on ommeltu kiinni runkoon.


  • Ajaton ja tyylikäs Pohjanmaan Kalusteen sohva

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Muhkeat pehmusteet, kapeat käsinojat

  • Ylellinen istuinmukavuus

  • Sirot ja korkeat jalat helpottavat siivoamista


Matera-sohva sopii laatua ja tyyliä arvostavalle. Taidolla muotoiltu sohva henkii ajatonta, nostalgiansävyistä tunnelmaa, joten se istuu kauniisti monenlaisen sisustuksen keskelle. Estetiikan lisäksi sohvan muotoilussa on otettu huomioon istuinmukavuus, joka sekä tukee, että hellii sohvan käyttäjää.

Matera

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Matera

2,5-istuttava vuodesohva

Matera

3-istuttava sohva

Matera

3-istuttava vuodesohva

Matera

avokulma

Matera

modulisohva

Matera

rahi

Matera

tuoli

Matera on tyylikäs paluu klassiseen 60-luvun muotoiluun modernia nykypäivän twistiä unohtamatta.


Kapea käsinojainen Matera on Pohjanmaan uusinta muotoilua ja samalla paluu aikaan ennen leveitä, massiivisia käsinojia. Siro käsinoja tuo sohvaan linjakkuutta ja ympäristöönsä klassista tyyliä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat Suosikit
bottom of page