top of page
ISKU

Meri-ruokatuoli on

  • Tyylikäs ja klassinen korkeaselkäinen ruokapöydän tuoli.

  • Majesteettinen muotokieli luo arkeen luksusta.

  • Tuoliin valittavissa massiivikoivu tai -tamminen runko.

  • Valtavasti erilaisia värivaihtoehtoja.

  • Ruokatuolin istuinosaan valittavissa puuistuimen lisäksi kangas- tai nahkaverhoilu.

  • Eri värivalinnoilla tuoli istuu vaalean skandinaaviseen, tummalla taas rustiikkiseen ja vintage-henkiseen sisustukseen.


Massiivikoivu tai -tamminen runko on saatavana puisen istuimen lisäksi hurmaavalla nahka- tai kangasverhoillulla istuimella, voit siis räätälöidä tuolin sopimaan juuri sinun kotisi sisustukseen. Kangasvaihtoehtoja satoja, nahkaverhoiluja kymmeniä, tutustu valikoimaan tarkemmin lähimmässä Askon myymälässä!


Meri

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Meri

ruokatuoli

Klassisen näyttävä Meri-ruokatuoli on virtaviivainen keittiön katseenvangitsija. Se ihastuttaa sulavalinjaisella kaarevalla selkänojalla, joka ryhdittää upeasti uljasta muotokieltä omaavaa tuolia. 


Korkea selkänoja muotoilee selkärangan luonnollista kaarta ja tuolilla on mukavaa istahtaa pidempäänkin. 

Meri-ruokatuoli on helposti yhdisteltävissä erilaisiin ruokapöytiin niin isoon, kuin pieneen ruokailutilaan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page