top of page
ISKU

Pyöreät ja pehmeät käsinojat lisäävät istujan nautintoa ja puiset jalat viimeistelevät kotoisan ulkomuodon.


  • Muhkea ja kotoisa löhöilysohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ylellinen istuinmukavuus

  • Tyylikäs muotoilu

  • Runkoon kiinni ommellut istuintyynyt


Muhkea Modena-sohva tarjoaa mukavuutta ja rentouttavia hetkiä kotoilun ystävälle. Tässä käsityönä valmistetussa sohvassa on kestävä täysipuinen runko, tukeva teräksinen no-zag-jousitus, laadukkaat pehmusteet sekä käyttöä kestävät saumat.


Sohva on muotoiltu tyylillä, joten se istuu kauniisti monenlaiseen sisustukseen tarjoten samalla omistajalleen onnellisia löhöilyhetkiä vuosikymmeniksi. Täsmälleen omaan tyyliisi sopivan sohvan saat valitsemalla verhoilun monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


Ylellisen hellivä sohva on monen sohvan ostajan toive, sillä illan rentoutumishetket tarjoavat tärkeitä latautumismahdollisuuksia kiireisen arjen keskellä. Runkoon kiinni ommellut istuin- ja selkänojatyynyt pitävät sohvan ryhdikkäänä myös lapsiperheen arjen keskellä.


Modena-sarjasta löydät 2- ja 3-istuttavat sohvat, vuodesohvan sekä tyylikkään nojatuolin, joten malliston avulla voit koota kotiisi sopivan sohvaryhmän tai hankkia yhtenäiset löhöilykalusteet kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Pitkäaikainen sohva on käsityönä laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu, joten se palvelee omistajaansa jopa vuosikymmeniä.

Modena

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Modena

2-istuttava sohva

Modena

3-istuttava sohva

Modena

tuoli

Modena

vuodesohva

Muhkea Modena on luotu mukavuudenhaluisille ihmisille!

Pohjanmaan valmistama Modena-sohva on kestävä ja ajaton valinta, ja sen syleilyssä on mukava uppoutua haaveilemaan. 


Muhkea sohva miellyttää muodoillaan ja sohvan selkänojan rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen, antaen tukea istujan selälle ja tehden sohvasta hyvän istua.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page