top of page
ISKU

Ruokapöytä valmistetaan tilauksesta toivomassasi sävyssä, värivaihtoehtoja on useita. Valkoiseksi maalatun koivun lisäksi voit valita mieleisesi sävyn useista petsatun koivun kauniista variaatioista.


  • Kätevä jatkopöytä

  • 4-6 hengelle

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävy

  • Katso myös saman sarjan ruokatuolit


Jatkopalalla varustettu ruokapöytä on kätevä ratkaisu silloin, kun ruokailijoiden määrä pöydän ääressä vaihtelee. Mona-pöytä palvelee neljää ruokailijaa, mutta jatkettuna sen äärelle mahtuu kuusi ruokatuolia. Saman sarjan ruokatuolit istuvat kauniisti pöydän ympärille, mutta voit valita myös mitkä tahansa muut Pohjanmaan tuolit pöydän ympärille. 

Mona

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Mona

ruokapöytä

Mona-ruokapöytä on valmistettu käsityönä kauniista ja kestävästä koivusta. Pöydässä on jatkopala, jonka avulla pöydän mittaa voi pidentää riittämään jopa kuudelle ruokailijalle.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Ruokapöydät Kaikki ruokaryhmät Suosikit
bottom of page