top of page
ISKU

Näiden ruokatuolien kaveriksi voit hankkia myös jatkettavan Mona-ruokapöydän.


  • Selkeälinjainen ruokatuoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Useita värisävyjä saatavana

  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

  • Katso myös saman sarjan jatkettava ruokapöytä


Klassinen ruokatuoli on monikäyttöinen kaluste. Selkeälinjaisuutensa vuoksi se sopii mainiosti monenlaiseen sisustukseen. Täysipuinen tuoli kasataan valmiiksi tehtaalla, joten sen liitokset kestävät hyvin kovaakin kulutusta. Mona-ruokatuolit, kuten muutkin Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan aina laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Mona

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Mona

ruokatuoli

Selkeälinjainen Mona-ruokatuoli on kaunis keittiön kaluste. Tuoli on käsityönä valmistettu ja sen runko on kestävää koivua. Tuolit toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna, joten sen liitokset kestävät taatusti aikaa ja käyttöä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page