top of page
ISKU

Monika tarjoaa kaikki elementit täydellisen sohvan viimeistelyyn. Muotokieleltään sohva on mutkaton, viihdyt varmasti isommallakin porukalla. 

Ulkonäöltään se on keveä ja mittasuhteiltaan harmoninen. Valitsitpa muodoksi tai käsinojiksi mitkä tahansa, sohva takaa mukavat nokkaunet ja sen pehmeissä istuinosissa viihtyy koko perhe.


  • Mainio istuttavuus

  • Moduulisohva on kokonaisuus, jonka voit suunnitella alusta alkaen itse

  • Saatavilla lukuisilla eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla

  • Viimeistele ilme mieleisilläsi käsinoja- ja jalkavaihtoehdoilla


Valitse Monika ja saat kotiin laadukkaan, kotimaisen Pohjanmaan valmistaman sohvan massiivipuisella rungolla, jolla on 20 vuoden takuu. Moduulisohva on varma valinta jokaiseen kotiin taipuen moneen eri tilaan, tarpeeseen ja makuun.

Monika

modulisohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Monika

3-istuttava sohva

Monika

avokulma

Monika

modulisohva

Anna Monikan kuvastaa persoonallisuuttasi ja suunnittele itse täydellinen sohvasi! Moduulisohvan lukuisat eri vaihtoehdot mahdollistavat kuin mittatilauksena tehdyn sohvan juuri sinun kotiisi. Tilausvaiheessa muunneltavuuden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Kulmasohvat
bottom of page