top of page
ISKU

Tuolissa on pyörivä jalusta sekä monipuoliset säädöt, joiden avulla asennon vaihtaminen onnistuu vaivattomasti. Säätöjen ansiosta tuoli kallistuu lähes makuuasentoon asti. Tuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tukeva ja kestävä mekanismituoli

  • Monipuoliset säädöt

  • Käsityönä valmistettu

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Optimaalinen istuinasento

  • Säädettävä niskatuki, keinumekanismi ja pyörivä jalusta

  • Saatavissa myös Superior-istuimella


Monte-recliner on lepotuolien aatelia!

Huippumukavan istuintuman lisäksi voit nauttia mekanismituolin monipuolisista säädöistä, jotka tuovat iloa arkeen. Tuoli tarjoaa sinulle aina optimaalisen istuinasennon, ja mikäli päiväunien tarve yllättää, nojatuoli taipuu vikkelästi myös maittavaan lepoasentoon. Saatavissa lisähintaan myös kimmoisa Superior-istuin, jolle lupaamme 10 vuoden takuun. Kysy lisää lähimmästä myymälästä!

Lepotuolisi palvelee sinua seuraavien vuosikymmenien ajan, panosta mukavuuteen ja laatuun!

Monte

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Monte

mekanismituoli

Monte-mekanismituoli on tilava ja kestävä kaluste, joka sujahtaa tyylikkäästi kotisi sisustukseen. Tämä lepotuoli on tukeva niin sisältä ja ulkoa. Siinä on täysipuinen runko sekä teräksien no-zag-jousitus, joiden ansiosta kaluste palvelee istujaansa pitkään tarjoten aina erinomaisen istuintuntuman.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page