top of page
ISKU


  • Tyylikäs ja kestävä ruokatuoli

  • Kokopuinen runko

  • Tukevat, pehmustetut istuin ja selkä

  • Käsityönä valmistettu laatutuoli

Ruokailutila on usein kodin sydän, sillä siellä vietetään aikaa muutoinkin kuin aterioinnin merkeissä. Kaunis ruokailutuoli kruunaa tilan tarjoten oleskelumukavuutta. Tyylikäs ja selkeälinjainen ruokatuoli kestää myös sisustusmuutoksia. Mood-ruokatuoli, kuten kaikki Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin sopiviksi.

Mood

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Mood

ruokapöytä

Mood

ruokatuoli

Korkeaselkäinen Mood-ruokatuoli tuo eleganttia mukavuutta ruokapöydän äärelle. Linjakas ruokatuoli valmistetaan massiivipuusta. Tuolin korkealaatuiset pehmusteet sekä ympäriverhoiltu istuinosa miellyttävät silmää ja tarjoavat sopivasti pehmeyttä ryhdikkääseen istumiseen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page