top of page
ISKU

Käsityönä valmistettu vuodesohva on kestävä, ja sen täysipuiselle rungolle annetaan 20 vuoden runkotakuu. Verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Istuinmukavuutta lisäävät huippuergonominen istuma-asento sekä teräksinen no-zag-jousitus.

Sohvan korkeat, kartiomaiset jalat antavat kalusteelle kepeän ilmeen ja helpottavat huomattavasti myös sohvan alta siivoamista.

  • Käsityönä valmistettu vuodesohva

  • Massiivipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Ergonomia ja mukavuus kohdillaan

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Vuodeleveys 137 cm ja -pituus 186 cm

Vuodesohva sopii hyvin olohuoneeseen tai vierashuoneen vuoteeksi. 3-istuttava vuodesohva on hyvä kaluste esimerkiksi pienemmässä asunnossa tai mökillä, jossa toisinaan tarvitaan lisätilaa yövieraille.

Muru

vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Muru

2,5-istuttava sohva

Muru

3-istuttava sohva

Muru

avokulma

Muru

vuodesohva

Reilun kokoinen ja näppärästi toimiva vuodesohva palvelee käyttäjäänsä niin kolmen hengen istuimena

kuin vierasvuoteena. Sohvassa on kätevä mekanismi, jonka avulla se muuntuu vuoteeksi pienellä vaivalla ilman monimutkaista levitysmekanismia.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Vuodesohvat