top of page
ISKU

Niklaksen suoralinjainen ja pelkistetty muotokieli huokuu rauhallisuutta ja kutsuu istumaan kupposen kanssa. Tuolin esteettisesti hillitty ulkonäkö jättää tilaa kodin muulle sisustukselle. 

Ajaton muotoilu istuu vaativimmankin minimalistisen sisustajan makuun ja ylistää ammattimaisia käsityötaitoja. Tämä lepotuoli palvelee myös silloin, kun tuolilta vaaditaan erityisen hyvää ja napakkaa ergonomiaa. Voit hyvin hengähtää rauhassa tuolille vetäytyneenä ja nautiskella erinomaisesta istuinmukavuudesta.


  • Napakka ja ryhdikäs ergonomia

  • Esteettisesti minimalistinen jättäen tilaa kodin muulle sisustukselle

  • Saatavilla lukuisilla kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla

  • Valitse jalat viidestä eri vaihtoehdosta


Valitse kotimaisen Pohjanmaan valmistama massiivipuurunkoinen Niklas. Rungolla on valmistajan myöntämä 20 vuoden takuu. Tämä nojatuoli keskittyy vähempään kursailemattomalla tyylillään ja sopii keveän ulkonäkönsä takia pienempäänkin tilaan. 

Korkeat jalat helpottavat arkeasi, kun imuri ylettää kunnolla sen alle. Lepotuolin lisäksi saatavilla myös kolmen istuttava sohva.

Niklas

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Niklas

3-istuttava sohva

Niklas

tuoli

Tuo harmonista ilmettä kotiisi Niklas-tuolilla. Siro, matalaselkäinen Niklas puisilla käsinojilla tuo vivahteen trendikkäästä Japandi -sisustustyylistä. Siinä yhdistetään skandinaavista muotokieltä sekä japanilaista minimalistisuutta ja harmonisuutta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page