top of page
ISKU

Tällä sohvapöydällä kruunaat olohuoneesi ilmeen.


  • Sohvapöytä on saatavilla neliön muotoisena tai isompana suorakaiteen muotoisena

  • Sohvapöydässä jalkojen väri on musta, mutta kansilevyn sävyn voi valita neljän eri puunsävyn joukosta.

  • Kannen paksuus on jykevä 4 cm.


Tämän pöydän ääressä mahdut pelailemaan lautapelejä, tarjoilemaan juhlissa naposteltavat tai kokoamaan siihen viikonlopun leffaherkut! 


Lankkupöytä on tukeva, mutta ei turhan raskaan näköinen. Old Oak-sohvapöydän voit tuoda osaksi rustiikkista tai modernimpaakin sisustusta – tämä upea kaluste sopii monenlaiseen kotiin. 

Kalusta lisäksi ruokailutilasi saman sarjan ruokapöydällä ja penkillä.


Old Oak

sohvapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Old Oak

penkki

Old Oak

ruokapöytä

Old Oak

sohvapöytä

Sohvapöytä on tärkeä osa olohuoneen keskiötä. Tuo oleskelutilaasi jyhkeää ilmettä upealla lankkupöydällä! 


Old Oak-sohvapöytä on massiivitammilankuista valmistettu aito luonnontuote. Pöydän pinta on eläväinen ja sen luonteeseen kuuluvat värierot, halkeamat ja oksankolot. Ne tekevät jokaisesta sohvapöydästä täysin uniikin, sillä yksikään puu ei ole samanlainen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Sohvapöydät
bottom of page