top of page
ISKU

Laadukas ruokapöytä palvelee vuosikymmeniä ja istuu upeasti monenlaiseen sisustukseen. Monen eri kokovaihtoehdon ansiosta Olivia-ruokapöydästä löytyy jokaisen kodin tarpeisiin sopiva pöytä.


  • Laatua ja tyyliä arvostavan valinta

  • Kahdeksasta eri kokovaihtoehdosta löytyy pöytä erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin

  • Kasvaa tarpeen mukaan, sillä osassa malleista on jatkopala

  • Pöytään saatavilla myös lasikansi

  • Jopa 11 eri sävyä valittavana pöydän väriksi


Olivia-ruokapöytä on saatavilla monessa eri koossa aina neljän hengen ruokapöydästä 10–12 hengen suureen ja näyttävään pöytään! 


Pyöreä pöytä sopii hyvin vaikka pienempään asuntoon tai kakkoskotiin mökille. Pyöreän pöydän saa myös jatkopalalla. Suurimman, jopa 280-senttisen pöydän ääreen istutat koko suvun tai ystäväporukan – todellinen isojen juhlien järjestäjän unelma! 

115 cm leveässä pöydässä jää tilaa katelautasille ja muhkeille pöytäkoristeille. 


Olivia-ruokapöydän pariksi sopivat monenlaiset eri tuolit – leikittele rohkeasti luodaksesi itsesi näköisen kokonaisuuden.

Olivia

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Olivia

ruokapöytä

Konstailematon, ajaton ja suoralinjainen massiivipuusta valmistettu Olivia-ruokapöytä on täydellinen tilaan kuin tilaan. 

Tämän käsityönä ja ammattitaidolla valmistetun pöydän valtteja on viimeistelty ilme ja kauniit mittasuhteet.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page