top of page
ISKU

Tuolit toimitetaan sinulle valmiiksi koottuna, joten sen liitokset kestävät taatusti aikaa ja käyttöä. Näiden ruokatuolien kaveriksi voit hankkia myös tyylikkään Oona-ruokapöydän.


  • Klassisen tyylikäs ruokatuoli

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Valmiiksi koottuna

  • Katso myös saman sarjan jatkettava ruokapöytä


Puinen ruokatuoli on monikäyttöinen kaluste. Selkeälinjaisuutensa vuoksi se sopii mainiosti monenlaiseen sisustukseen, ja sille löytyy käyttöä ruokailutilan lisäksi monessa muussakin huoneessa.

Täysipuinen tuoli kootaan valmiiksi tehtaalla, joten sen liitokset kestävät hyvin kovaakin kulutusta. 


Oona

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Oona

ruokapöytä

Oona

ruokatuoli

Perinteinen pinnatuoli sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailutilan sisustukseen. Oona-pinnatuolit ovat keveitä, siroja ja silti kestäviä kalusteita, ja kauniin ulkomuotonsa puolesta ne sopivat myös moneen muuhun tarkoitukseen. 

Tuoli on käsityönä valmistettu ja sen runko on kestävää koivua. Istuinlevy on valmistettu massiivitammesta.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page