top of page
ISKU

Tuolissa on pyörivä ja keinuva Glider Swivel–mekanismi, joka avaa jalkarahin kahvaa kääntämällä. Kun haluat käydä makuulle, sinun ei tarvitse kuin avata jalkarahi ja nojata taaksepäin, niin pääset rentoon, mutta ergonomiseen makuuasentoon. Korkea selkänoja niskatyynyllä kruunaa tuolin ryhdikkään mukavuuden.


  • Miellyttävä mekanismituoli

  • Kätevät säädöt ja pyörivä jalusta

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Pitkäikäinen kaluste laadukkailla säätömekanismeilla


Tuolissa on pyörivä jalusta sekä kahvakäyttöinen mekanismi, jonka avulla tuolin jalkarahi avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti. Säätöjen avulla tuolin saa muunnettua istuma-asennosta lähes täyteen makuuasentoon.


Tuolin massivipuinen runko valmistetaan perinteikkäillä loviliitoksilla, niin, että se on vankin mahdollinen perusta ryhdikkäälle lepopaikalle. Rungossa on vähintään neljä jousta istuinpaikkaa kohden, joten tuoli on mukavan kimmoisa. Käsinojissa on kiertojäykät kotelorakenteet, jotka pitävät tuolin ryhdikkäänä. 


Säädettävä lepotuoli kruunaa arkiset rentoutumishetket. Mekanismituolissa on pehmeän nojatuolin ihana istuinmukavuus ja lisäksi erilaisia säätöjä, jotka ilahduttavat monessa tilanteessa. Recliner nojatuolissa voi istua ryhdikkäästi tai pötkötellä lähes makuuasennossa. Jos päiväunien tarve yllättää, tuoli kääntyy kevyesti lepoasentoon ja sinun tarvitsee vain sulkea silmäsi.


Pitkäikäinen lepotuoli palvelee sinua vuosikymmenien ajan, joten panosta laadukkaisiin materiaaleihin ja tukevaan runkoon mekanismia unohtamatta. 

Optim

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Optim

mekanismituoli

Suomalaisen Pohjanmaan valmistama klassinen mekanismituoli on sen verran siro, että se muistuttaa tavallista nojatuolia. 

Tyylikkyyden lisäksi recliner-tuoli on tukevan tuntuinen, sillä sen kovuus on medium eli keskikova, ja se on kauttaaltaan pehmustettu.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page