top of page
ISKU

Pohjanmaan ryhdikäs, ylellinen ja korkeaselkäinen Pasadena-sohva on korkealaatuinen ja pitkäikäinen kaluste kaikille mukavuuden ystäville. Käsityönä valmistettu kestävä runko, ratkeamattomat saumat, ja korkealaatuiset pehmusteet yhdistettynä ergonomiseen muotoiluun varmistavat sen, että Pasadena palvelee onnellista omistajaansa jopa vuosikymmeniä.


Lisävarusteena saatava moottoroitu mekanismi tuo sohvaan uusia ulottuvuuksia, kun integroitu jalkarahi avautuu sohvan alta ja selkänoja taittuu makuuasentoon. Mekanismi lisää sohvan käytettävyyttä, joten se sopii ihmisille, jotka lukevat paljon tai katsovat televisiota. 


  • Ryhdikäs ja ergonominen sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Käyttöä kestävät, laadukkaat materiaalit

  • Useita kokoonpanoja

  • Saatavana myös moottoroidulla mekanismilla


Pasadena-mallistosta löydät useita erilaisia kokoonpanoja, ja täsmälleen omaan tyyliisi sopivan sohvakaluston saat valitsemalla sohvan verhoilun monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Pasadena

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Pasadena

2-istuttava sohva

Pasadena

3-istuttava sohva

Pasadena

mekanismituoli

Pasadena

modulisohva

Pasadena

tuoli

Pasadena

vuodesohva

Korkeaselkäinen Pasadena on täydellinen, kun haluat istua sohvalla ryhdikkäästi!

Ryhdikäs ja korkeaselkäinen Pohjanmaan Kalusteen valmistama Pasadena-sohva on laadukas ja selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.3-istuttavat sohvat Kaikki sohvat Suosikit
bottom of page