top of page
ISKU

Rentoudu nauttimaan pitkä illallinen tässä kauniissa tuolissa mukavasti istuen.

  • Ilmava ja keveärakenteinen tuoli

  • Viimeistele valintasi mukaan upealla kangas- tai nahkaverhoilulla


Yhdistä moderni tuoli rohkeasti hieman klassisempaan pöytämalliin tai valitse tuoli kaveriksi yhtä suoralinjaiseen ja ilmavaan pöytään.

Pyry

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Pyry

ruokatuoli

Jos keittiösi tai ruokailutilasi kaipaa eleganttia yhdistelmää tyylikkyyttä ja istuinmukavuutta, on siro ja moderni Pyry-tuoli valintasi. Tuolin istuinosa on pehmeää vaahtomuovia taaten pitkienkin illanistujaisten onnistumisen. 


Tuoli on metallijalkojensa ansiosta kevytlinjainen ja sen selkänojassa on takana näyttävä tereellinen yksityiskohta. Tuoli on saatavilla kangas- tai nahkaverhoiluvaihtoehdolla.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page