top of page
ISKU

Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus viimeistelevät istuinmukavuuden. Tuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs ja tilava mekanismituoli

  • Monipuoliset säädöt, pyörivä jalka

  • Käsityönä valmistettu

  • Massiivipuiselle rungolle 20 vuoden takuu

  • Optimaalinen istuinasento


Mekanismituoli hemmottelee istujaansa. Tuolin monipuoliset säädöt takaavat, että istuma-asento on aina optimaalinen, ja lepoasentoon pääset helposti. Mekanismituoli sopii hyvin olohuoneeseen sohvakaluston jatkoksi, tai sen voi asettaa kodin lempinurkkaukseen rauhallisia rentoutumishetkiä varten.

Robin

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Robin

mekanismituoli

Robin-mekanismituoli on tukeva, hemmottelevan tilava ja viimeisen päälle ergonominen.

Tuolin selkänojaa ja jalkarahia voi säätää monipuolisesti. Selkänoja kallistuu lähes makuuasentoon kätevästi kahvaa vääntämällä. Jalustan avulla tuolia voi myös keinuttaa ja pyörittää.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page