top of page
ISKU

Salla-tuolin saat kotiisi käyttövalmiina, eli ammattilaisen valmistamana ja kokoamana.


  • Ryhdikäs, pehmustettu ruokatuoli

  • Moderni ja laadukas

  • Verhoillaan valitsemallasi kankaalla tai nahalla

  • Käsityönä valmistettu

  • Valmiiksi koottu

  • Selkänojassa kätevä kahva


Ruokapöydän ääressä vietetään runsaasti aikaa perheen ja läheisten kesken. Syömisen lisäksi ruokailutilassa pelaillaan, harrastetaan ja tehdään töitä tai koulutehtäviä, siksi mukavalla ruokailutuolilla on merkitystä.


Salla-ruokatuoli kestää käyttöä tarjoten samalla hyvän tuen selälle sekä istumalihaksille. Tuolin pehmusteet parantavat viihtyvyyttä ja pehmentävät myös sisustusta. 


Salla

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Salla

ruokatuoli

Ryhdikäs ja selkeälinjainen ruokatuoli on kaunis sisustuselementti ruokailutilassa. Salla-ruokatuolissa on koivupuinen kestävä runko ja pehmusteet sekä selkä-, että istuinosassa. 

Selkänojaan kiinnitetty kahva helpottaa tuolin liikuttamista, mutta toimii myös hauskana yksityiskohtana.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page