top of page
ISKU

Tällä baarituolilla tuot persoonallista ilmettä keittiösaarekkeen äärelle.


  • Tuolista saatavilla kaksi eri korkeutta

  • Valitse jalkojen väri jopa 12 eri sävyn joukosta

  • Täydellinen valinta myös pieneen keittiöön ruokailutuoliksi


Sara -baarituolissa on metallinen kahva vakiona selän yläosassa. Tuoli on saatavilla myös kahva selän takaosaan kiinnitettynä tai jopa kokonaan ilman kahvaa. Valitse mieleisesi! 

Istuinosaan on valittavissa kangas- tai nahkaverhoilu kymmenistä eri vaihtoehdoista.

Sara

baarituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sara

baarituoli

Sara

ruokatuoli

Piristä kotisi ilme tällä linjakkaalla baarituolilla! Herätä saarekkeesi tai baaripöytäsi ihan uuteen eloon yhdistämällä siihen Sara -baarituoli. 

Tässä pehmustetussa baarituolissa on erinomaisen mukava istua pidempikin aika. Tuoli on tukeva ja se toimii loistavasti myös pienemmässä keittiössä ruokatuolina.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Baarituolit
bottom of page