top of page
Open Site Navigation

Sohva on käsityönä valmistettu, ja sen sisältä löytyy kestävä, massiivipuinen runko, jolle Pohjanmaa tarjoaa 20 vuoden runkotakuun. Oman sohvasi verhoilun voit valita monipuolisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.

Voit vaikuttaa itse myös istuintuntumaan valitsemalla pehmusteen jämäkkyyden kolmesta eri vaihtoehdosta.


  • Tyylikäs ja tilava sohva

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Suunniteltu mukavuus ja ergonomia edellä

  • Leveät käsinojat

  • Saatavana useita eri kokoonpanoja

  • Valittavana soft, medium ja superior-istuinpehmusteet


Sheraton-mallistosta voit suunnitteluvaiheessa valita itse sohvan kokoonpanon tai koota useasta sohvasta täydellisen sohvakokonaisuuden. Kun olet valinnut itsellesi sopivan sohvan mallin, voit vielä räätälöidä sohvan mukavuutta erilaisin pehmustein sekä varmistaa sohvan sopivuuden sisustukseen valitsemalla verhoilun useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


Sheraton

2-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sheraton

2-istuttava sohva

Sheraton

3-istuttava sohva

Sheraton

mekanismituoli

Sheraton

tuoli

Sheraton

vuodesohva

Muhkea ja mukava Sheraton kutsuu oikaisemaan pitkäkseen.

Sheratonissa istuintuntuma on erinomainen, ja kuten sohvalta usein toivotaankin, tilaa löytyy myös löhöilylle.


Mallistosta löydät kahden ja kolmen istuttavat sohvat, nojatuolin, mekanismituolin sekä kolmen istuttavan vuodesohvan, joka muuntuu kätevästi varavuoteeksi tai koko perheen köllöttelykeitaaksi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2-istuttavat sohvat
bottom of page