top of page
ISKU

Siron, mutta tukevan tuolin muotoilussa sekoittuu hyppysellinen 60-luvun muotoilua ja loraus modernia särmää sekä keveyttä. Lepotuolin selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen, antaen tukea istujan selälle ja tehden lepotuolista jämäkän istua. Massiivipuiset käsinojat sekä jalat viimeistelevät nojatuolin kotoisan ulkomuodon. Lisähintaan lepotuoliin on saatavana myös kuvassa näkyvä rahi.


  • Tyylikäs ja rento ajaton nojatuoli

  • Kevyt, mutta kestävä

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Täydennä saman sarjan rahilla

  • Sopii myös toimistoon tai odotusaulaan


Siru palvelee tarkoitustaan olohuoneen sohvakaluston jatkeena, lukunurkkauksessa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla valmistettu nojatuoli on kestävä ratkaisu, joka palvelee sinua vuosikymmeniä.

Siru

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Siru

rahi

Siru

tuoli

Ripaus retroa ja modernia arvokkuutta yhdistyvät tässä mukavasti muotoilussa nojatuolissa!

Pohjanmaan Siru-nojatuoliin voit istahtaa lukemaan kirjaa tai katsomaan lempiohjelmaasi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page