top of page
ISKU

Perinteisesti muotoiltu ja ammattitaidolla valmistettu pöytä sopii suomalaiseen kotiin ja sen äärellä on mukava puuhastella, tehdä töitä, pitää illalliskutsuja tai lukea viikonlopun lehti.


  • Aikaa kestävä muotoilu, joka palvelee vielä vuosienkin jälkeen

  • Tukeva ja monikäyttöinen erilaisiin tiloihin


Valittavissa on neljän hengen pöytä ja jatkopalalla sen voi kasvattaa kuudelle hengelle. Pöytälevy säilyy näppärästi kannen alla. 


Sonja

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Sonja

ruokapöytä

Sonja

ruokatuoli

Ruokapöytä on keittiön keskipiste. Kerää perhe, ystävät ja läheiset tämän jykevän ja perinteisen pöydän ääreen syömään, kahvittelemaan ja juttelemaan. 


Ajaton Sonja-pöytä on erinomainen valinta vaikka isompaankin tilaan, sillä vankka yleisilme ja paksut jalat kestävät suuremmankin salin, eikä ilme jää liian keveäksi. Pöytä sopii loistavasti vaikka mökillekin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page