top of page
ISKU

Unohda kiireinen arki ja istahda ruokailun ajaksi pöydän ääreen nautiskelemaan. Tämän pöydän äärellä viettää aikaa myös vaikka läksyjä tai töitä tehden, askartelua, pelailua tai leipomista unohtamatta! 


Pöydän ympärille sopii upeasti niin pinnatuolit kuin modernimmatkin istuimet. Leikittele rohkeasti eri väreillä tai yhdistä jopa eriparisia tuoleja.


  • Viistetty kansilevyn reuna on upea yksityiskohta

  • Pöytä on kotoisa ja kutsuu ympärilleen ihmisiä


Pöydän saa neljällä puun eri värivaihtoehdolla. Valitse pöydän leveydeksi 95 cm tai 100 cm, jolloin pöytääsi mahtuu jo upeita kattauksiakin. Ruokailijoita Stadenin ympärille mahtuu neljästä kuuteen pöydän koosta riippuen.

Staden

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Staden

ruokapöytä

Kun Staden tuodaan kotiin, tuodaan kotiin samalla häivähdys Japandi-tyyliä, joka yhdistää skandinaavista käytännöllisyyttä ja japanilaista minimalistisuutta. 

Alaspäin kapenevat jalat tekevät pöydästä siroilmeisen, mutta massiivitammesta rakennettu pöytä on myös vankka.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page