top of page
ISKU

Katso tuotekortti, josta löydät varmasti teille sopivan ruokapöytäkokonaisuuden!


  • Pyöreä tai suorakulmainen ruokapöytä

  • Runsaasti kokovaihtoehtoja

  • Lisähintaan mahdollista tilata myös pienemmällä kansikoolla

  • Sopii moneen sisustukseen

  • Käsityönä valmistettu

  • Saatavilla useassa kauniissa sävyssä

  • 3 jalkamallia


Talvik-ruokapöydän kansi on valmistettu massiivipuusta, joka on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina. Massiivipuinen huonekalu onkin pitkäikäinen kumppani. Tammi on luonnonmateriaali, jonka syyt ja kuviot tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen. Koivun syyt ja kuviot ovat puolestaan maltillisempia. Pöydän voi tarvittaessa myös hioa ja pintakäsitellä uudelleen.


Ruokapöydän ääressä vietetyt ajat tallentuvat muistoihin, ja siksi parhaan pöydän tulee tarjota miellyttäviä hetkiä ruokailun lisäksi seurusteluun, harrastuksiin, töihin ja peli-iltoihin. Talvik-ruokapöytä on mahdollista räätälöidä kotiisi sopiva koko.

Talvik

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Talvik

ruokapöytä

Massiivipuukantiset tukevat pöydät kiinnittää todella katseen. Moderni pöytäpinnan värivalikoima, josta löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto jokaiseen kotiin. 


Vahvalla jalalla varustettu Talvik pysyy jykevästi pystyssä toimien kodin ruokailutilan sydämenä. Jalka kannattelee upeaa massiivipuista kokonaisuutta, joka on laadukasta ja kestävää huonekalualan ammattilaisten valmistamaa käsityötä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page