top of page

Ruokapöydän kanneksi voit valita kuudesta eri värivaihtoehdosta mieluisimman.


  • Pyöreä ruokapöytä

  • Halkaisija 140 cm

  • Lisähintaan mahdollista tilata myös pienemmällä halkaisijalla

  • Sopii moneen sisustukseen

  • Käsityönä valmistettu

  • Saatavilla useassa kauniissa sävyssä

  • Jalka musta tai valkoinen metalli


Pyöreän Talvik-ruokapöydän kansi on valmistettu massiivitammesta, joka on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina. Massiivipuinen huonekalu onkin pitkäikäinen kumppani. Pöydän jalka on mustaksi tai valkoiseksi maalattua metallia. Tammi on luonnonmateriaali, jonka syyt ja kuviot tekevät jokaisesta tuotteesta ainutlaatuisen. Pöydän voi tarvittaessa myös hioa ja pintakäsitellä uudelleen.


Ruokapöydän ääressä vietetyt ajat tallentuvat muistoihin, ja siksi parhaan pöydän tulee tarjota miellyttäviä hetkiä ruokailun lisäksi seurusteluun, harrastuksiin, töihin ja peli-iltoihin. Talvik-ruokapöydän halkaisija on 140 cm, mutta kysy myymälästä mahdollisuudesta räätälöidä pöydästä tarvittaessa kotiisi sopiva pienempi koko.

Talvik

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Talvik

ruokapöytä

Massiivitammikantinen tukeva pyöreä pöytä kiinnittää todella katseen. Moderni pöytäpinnan värivalikoima, josta löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto jokaiseen kotiin. 


Vahvalla metallijalalla varustettu Talvik pysyy jykevästi pystyssä toimien kodin ruokailutilan sydämenä. Metallijalka kannattelee upeaa massiivipuista kokonaisuutta, joka on laadukasta ja kestävää huonekalualan ammattilaisten valmistamaa käsityötä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page