top of page
ISKU

Saat helposti koottua malliston eri istuinosa-, käsinoja- ja jalkavaihtoehdoista sekä mekanismeista mieleisesi, jolloin se muuntuu juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit valita sohvan verhoiluksi esimerkiksi kauniin struktuuripintaisen sekoitekankaan, jossa yhdistyvät luonnonkuidun arvokas ulkonäkö ja tuntu, sekä tekokuidun lujuus ja helppohoitoisuus, tai kenties ylellisen pehmeän ja kestävän aidon nahkaverhoilun?


  • Monipuolinen moduulisohva, jonka muodon ja mallin päätät sinä

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Käyttöä kestävät, laadukkaat materiaalit

  • Modernia tyyliä ja mukavuutta


Jokainen oleskelutila on laadukkaan sohvan arvoinen. Käyttöä kestävä sohva palvelee kotona tai toimistossa vuosikymmeniä palkiten sinut rennoilla hetkillä kiireisen arjen keskellä.

Räätälöitävä moduulisohva taipuu monenlaiseen tilaan ja tarpeeseen. Tokyo-sarjan monipuoliset sohvakokoonpanot ovat modernin tyylikkäitä ja viimeisen päälle mukavia.


Tokyo-sarjasta löytyy vaihtoehtoja mitä erityisempiin sisustuskohteisiin. Mieleisensä sohvan voi rakentaa useista moduuleista, joita yhdistelemällä saa luotua erilaisia kokonaisuuksia.

Sarjaan kuuluu niin käsinoja-, kulma-, divaani-, vuodemekanismi-, jalka- kuin pehmustevaihtoehtoja. 


Lisämaksusta voit hankkia juuri tähän sohvaan myös mekanismi-istuinosan. Mekanismi tuo sohvaan aivan uusia ulottuvuuksia, kun integroitu jalkarahi avautuu sohvan alta ja istuin liukuu eteenpäin kallistaen selkänojaa samalla. Mekanismi lisää sohvan käytettävyyttä, joten se sopii ihmisille, jotka lukevat paljon tai katsovat televisiota.

Tokyo

vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Tokyo

2-istuttava sohva

Tokyo

3-istuttava sohva

Tokyo

avokulma

Tokyo

mekanismisohva

Tokyo

modulisohva

Tokyo

rahi

Tokyo

vuodesohva

Maskuliininen moduulisohva muuntuu tilan ja tilanteen mukaan!

Pohjanmaan valmistama Tokyo-sohva on moderni ja todella näyttävä! 

Massiivinen Tokyo on hyvä istua ja sohvan muotoilu on silmää hivelevä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page