top of page
ISKU

Sohvan miellyttävä ulkomuoto takaa sille paikan niin olohuoneesta, kuin vierashuoneestakin. Sen tyylikkäät ja pehmeät istuintyynyt ovat valittavissa joko kahdella leveällä, tai kolmella kapeammalla, tukevalla selkätyynyllä.

Torinon laadukas massiivipuinen runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen, mikä antaa sohvalle pitkän käyttöiän.


Torino-vuodesohva on

  • Täydellinen yhdistelmä pehmeitä istuintyynyjä ja ryhdikkyyttä

  • Helppokäyttöinen vuodemekanismi

  • Istuintyynyt valittavissa vaihtoehtoisesti kahdella leveällä, tai kolmella kapeammalla tyynyllä

  • Verhoilun voit valita lukuisista ihastuttavista kangas- ja nahkavaihtoehdoista

  • Upeaa ammattilaisen valmistamaa käsityötä, joka takaa täyspuurungolle jopa 20 vuoden takuun


Selän linjakas rakenne suunnitellaan aina parasta ryhtiä ja ergonomiaa mukaillen. Kestävään ja pitkäikäiseen Torinoon on helppo tykästyä, ja siitä muodostuu hetkessä vierashuoneen ja oleskelutilojen sydän. Yhdistä siihen kaveriksi samaa sarjaa olevat Torino-rahi, sekä -modulisohva, jolla saat näyttävän ja kotoisan sohvaryhmän olohuoneeseesi.


Torino

vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Torino

vuodesohva

Torino-vuodesohvassa on helppo ihastua sen klassiseen ulkomuotoon, joka sopii niin kotiin kuin mökillekin. Sohva avautuu näppärästi vuoteeksi kahdelle, joka tuo helpon ratkaisun yövieraiden nukkumajärjestelyille.  

Sohvan voi avata myös vaikka leffaillan ajaksi, jolloin se tarjoaa mukavan loikoilutilan käyttäjilleen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page