top of page
ISKU

Universal kuppipidike - käsinoja on

  • Varma valinta takaamaan onnistunut ilta suosikkisarjaa katsellen!

  • Toimii sekä kuppipidikkeenä, että käsinojana

  • Asettuu helposti ja tukevasti istuintyynyjen väliin


Käsityönä valmistettu kuppipidike-käsinoja on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten se on helpottamassa arkea pitkäkestoisesti.

Saat valita useista näyttävistä värivaihtoehdoista nahkaisella tai kankaisella verhoilulla sisustukseesi sopivaksi.

Mitat ja tuotetiedot

Universal

kuppipidike
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Universal

kuppipidike

Pientä luksusta arkeen tuo Universal kuppipidike-käsinoja, joka toimii mahtavana pienenä sohvapöytänä. Siihen on helppo laittaa niin virvokkeet, kuin leffaherkut ja kaukosäätimenkin. 


Monikäyttöisyydellään toimii myös käsinojana sohvallasi. Saatavilla kahdessa koossa, johon mahtuu vaihtoehtoisesti yhdelle tai kahdelle kupille telineet.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Lisävarusteet Kuppipidikkeet
bottom of page