top of page
ISKU

Niskatuki pujotetaan sohvatyynyn taakse, jolloin tukeen asennetut pidikkeet pitävät sen hyvin paikoillaan.


Valitse niskatukia sohvan oston yhteydessä yksi tai useampi tarpeesi mukaisesti, se verhoillaan haluamallasi kankaalla tai nahalla. 


Niskatuki on ostettavissa myös myöhemmin, mutta huomioithan mahdollisen sävyeron verhoilussa, mikäli niskatuki tilataan eri aikaan sohvan kanssa.


Universal

Niskatuki
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Universal

Niskatuki

Niskatuki on mukava lisä matalaselkäisen sohvan istuinmukavuuteen. Mikäli vietät sohvalla paljon aikaa istuen, voit lisätä niskatuella sohvan selkänojan korkeutta ja halutessasi lepuuttaa päätä tukea vasten.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Lisävarusteet Niskatyynyt
bottom of page