top of page
ISKU

Istuinkannen ja jalkojen pyöreys tuovat jakkaran muotoiluun pehmeyttä.


  • Tämä kauniisti muotoiltu saarekejakkara viimeistelee keittiösi tai ruokailutilasi ilmeen tyylikkäästi

  • Vilja-jakkaraa löytyy kolmessa koossa, saarekejakkaran lisäksi siitä on saatavilla matala, 26 cm korkea pikkujakkara sekä 46 cm korkea versio. Halkaisija säilyy samana kaikissa kokovaihtoehdoissa

  • Jakkaran voi valita kolmessa eri puun sävyssä


Vilja-saarekekakkara sopii loistavasti moderniin skandinaaviseen kotiin, mutta yhtä lailla se sulautuu osaksi perinteisempääkin sisustutusta. 

Istuinkannen reikä tuo tuoliin ilmavuutta ja mukavan, silmään tarttuvan yksityiskohdan, mutta sen avulla jakkaraa on myös helppo siirrellä.

Vilja

saarekejakkara
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Vilja

saarekejakkara

Tämä saareketuoli huokuu ajatonta pohjoismaalaista tyyliä. Kehystä Vilja-saarekejakkaralla keittiösi saareke ja tuo kotiisi laadukas, käsityöperinteitä kunnioittava kaluste. Tukeva jakkara on valmistettu ammattitaidolla ja se kestää arjen käytössä vuosikymmeniä. 

Jakkaran jalat ovat massiivitammea ja istuinkansi tammiviilutettua MDF-levyä. 

Vilja-jakkara on ilmeeltään leikkisä, mutta moderni.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki ruokaryhmät Jakkarat Suosikit
bottom of page