top of page
ISKU

Vilma-ruokatuoli on kaunis myös sellaisenaan ja sen voi sijoittaa makuuhuoneen tai työhuoneen nurkkaan sekä eteiseen helpottamaan arkea pukeutumisen yhteydessä. Tuoli toimii myös hyvin laskutasona tai vaikka persoonallisempana yöpöytänä.


  • Tuoli on keveän näköinen, mutta tukeva istua

  • Tässä mallissa selkänojan pinnat levenevät alaspäin

  • Käsityönä valmistettu tuoli on laatutietoisen sisustajan ostos


Kokoa kauniit ja aikaa kestävät tuolit minkä tahansa ruokapöydän ääreen. Parhaiten tuolit toimivat Pohjanmaan Vilma-ruokapöydän parina.

Vilma

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Vilma

ruokapöytä

Vilma

ruokatuoli

Kaunis, konstailematon versio klassikkotuolista. Vilma-ruokatuoli henkii ihanaa retrofiilistä. Tämä tuoli sopii kaikkialle aina mummonmökistä moderniin, tarkkasilmäisenkin sisustajan kotiin.

Tästä ei enempää ajattomaksi kaluste muutu.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page