top of page
ISKU

Viola on huolella suunniteltu ja istuu mitä erilaisempiin koteihin; yksinkertaista muuten runsasta sisustusta Violalla tai valitse sohva jatkamaan jo minimalistisen tyylikästä kotisi ilmettä.


  • Ryhdikäs ja hyvän ergonomisen istumakokemuksen tarjoileva sohva

  • Ajaton ja siro ulkonäkö sopii monenlaiseen sisustukseen

  • Istuinmukavuus valittavissa oman mieltymyksen mukaan kahdesta vaihtoehdosta; pehmeämpi medium tai napakampi superior


Upean keveäilmeinen Viola eri vaihtoehtoineen sopii kotiin kuin kotiin. Valittavissasi on kahden tai kolmen hengen sohva joko kahdella tai kolmella istuintyynyllä. Voit myös valita sohvan avokulmasohvana tai lisätä kokonaisuuteen nojatuolin. 


Viimeistele sohva valitsemalla mieleisesi useista eri kangas- tai nahkaverhoiluvaihtoehdoista. Jalat saatavilla useilla eri värivaihtoehdolla.

Viola

2,5-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Viola

2,5-istuttava sohva

Viola

3-istuttava sohva

Viola

avokulma

Viola

tuoli

Jokainen koti on laadukkaan sohvan arvoinen. Suoraviivainen Viola ei kikkaile krumeluureilla, vaan tyrmää ryhdikkäällä ja yksinkertaisella ulkonäöllään. 

Tämä nykyaikainen kaluste vuosikymmenien aikana kertyneellä ammattitaidolla valmistettuna palvelee käytössäsi vuosikymmeniä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat 2.5-istuttavat sohvat 2-istuttavat sohvat Suosikit
bottom of page