top of page
ISKU

Klassinen pinnatuoli sopii yhteen monen ruokapöydän kanssa. Tuoli sopiikin henkilöille, jotka haluavat rennon mutta trendikkään ilmeen keittiöön.


  • Klassinen kestosuosikki

  • Sopii moneen sisustukseen

  • Käsityönä valmistettu

  • Toimitetaan käyttövalmiina


Kevyt, mutta kestävä pinnatuoli on varma ratkaisu ruokailutilaan. Massiivipuusta ja MDF:stä valmistettu, huolellisesti koottu tuoli on helppohoitoinen ja käyttöön suunniteltu kodin kaluste. Ruokailutilan lisäksi pinnatuoli on hyvä lisäistuin myös kodin muihin oleskelutiloihin, ja tarvittaessa se toimii hienosti sivupöytänä tai persoonallisena sisustuselementtinä.

Vire-tuolit on helppo yhdistää monen ruokapöydän kanssa.

Vire

Ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Vire

Ruokatuoli

Vire-ruokatuoli on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Pinnatuoli tuo ruokailutilaan

raikasta ja arkisen kaunista ilmettä, ja sen pystylinjat luovat tuolille kevyen, mutta tukevan ulkomuodon.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Ruokatuolit Kaikki ruokaryhmät
bottom of page