top of page
ISKU

Tukeva istuinasento, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus takaavat istuinmukavuuden. Lepotuolin huoliteltu ilme syntyy kauniisti muotoillusta rungosta.

Lepotuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tyylikäs ja kaunis nojatuoli

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla


Mukava nojatuoli palvelee hyvin monissa kodin eri tiloissa. Se tuo mukavuutta lukunurkkaukseen tai lastenhuoneeseen, ja sohvaryhmän jatkoksi sopii mainiosti yksi tai useampia nojatuoli. 

Ryhdikäs lepotuoli tarjoaa istuinmukavuutta sekä helpottaa pystyyn nousemista. 

Vivian

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Vivian

tuoli

Tyylikäs Vivian-nojatuoli sopii kauniisti sisustukseen kuin sisustukseen. Tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi tuoli on myös viimeisen päälle mukava istua.

Käsityönä valmistettu nojatuoli kätkee sisäänsä täysipuisen rungon, joka palvelee sinua vuosikymmeniä.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page