top of page
ISKU

Sohvan sopiva istumasyvyys antaa hyvän tuen West palvelee myös vuodesohvana taaten pehmeät unet vierailijoille. Tai mikset rentoutuisi kokovartalon voimin ja katsoisi lempisarjaa avaamalla mekanismin!


  • Selkeä ja linjakas ulkonäkö palvelee montaa sisustustyyliä

  • Helppokäyttöinen vuodesohvamekanismi mahdollistaa yövieraiden majoittamisen

  • Saatavilla useilla tyylikkäillä kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla

  • Jalat valittavissa metallisena tai puisena kolmella värivaihtoehdolla


Pohjanmaan valmistamassa sohvassa runko on valmistettu massiivipuusta, jolla on 20 vuoden takuu. Istuinrungossa on käytetty loviliitoksia ja istuinjousia on aina vähintään neljä per istumapaikka.

West on selkeästä muotokielestä pitävän sisustajan valinta. Suoralinjaiseen vuodesohvaan on helppoa yhdistää minkälainen sisustustyyli tahansa ja vieraiden yllättäessä varavuoteen levitys hoituu näppärästi.

West

2.5-istuttava vuodesohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

West

2.5-istuttava vuodesohva

Reilun kokoinen ja näppärästi toimiva vuodesohva palvelee käyttäjäänsä niin istuimena

kuin vierasvuoteena. Sohvassa on kätevä mekanismi, jonka avulla se muuntuu

vuoteeksi pienellä vaivalla ilman monimutkaista levitysmekanismia.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki sohvat Vuodesohvat
bottom of page