top of page
ISKU

Tukevan rahin runko on valmistettu kestävästä massiivipuusta, annamme kaikille Pohjanmaan tuotteille 20 vuoden runkotakuun. Rahin päällisen voit valita useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Tukeva rahi lepotuolin kaveriksi

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Verhoillaan haluamallasi kankaalla tai nahalla


Tukeva rahi on arkea helpottava lisä lepotuolin tai sohvan eteen. Sille on mukava nostaa jalat raskaan päivän jälkeen. Tarvittaessa pehmustettu rahi voi toimia myös lisäistuimena.

Arvo-rahi on tyylikäs ja kestävä valinta. Hanki se kaveriksi saman sarjan lepotuolille, tai yksittäin valmiin sisustuksen väripilkuksi!

Tutustu verhoiluvaihtoehtoihin lähimmässä myymälässä.

Arvo

rahi
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Arvo

rahi

Arvo

tuoli

Käsityönä valmistettu rahi kestää aikaa ja kulutusta. Arvo-rahi on mukava lisä saman sarjan lepotuolin eteen, jolloin istuja saa jalat rennosti koholle. 

Rahin kanssa lepotuoli muuttuukin oikeaksi rentoutumisen keitaaksi.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki muut tuotteet Rahit
bottom of page