top of page
ISKU

Tuolin viimeistelty sulavalinjainen ilme on täydennetty korkeilla jaloilla, jotka helpottavat tuolin alta siivoamista. Lepotuolin verhoilun voit valita mielesi mukaan useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista.


  • Ryhdikäs ja mukava lepotuoli korkealla selkänojalla

  • Käsityönä valmistettu

  • Täysipuinen runko 20 vuoden takuulla

  • Korkeat jalat helpottavat siivoamista

  • Saatavissa myös Arvo rahi


Lepotuoli on tarpeen monessa kodin tilassa. Sen voi asettaa lukunurkkaukseen, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai täydentämään olohuoneen sohvakalustoa.

Ryhdikäs lepotuoli tarjoaa istuinmukavuutta, tukevat käsinojat helpottavat tarvittaessa pystyyn nousemista. 

Viimeistele kokonaisuus Arvo-rahilla. Rahi verhoillaan haluamallasi kankaalla tai nahalla sointumaan yhtenäiseksi uuden nojatuolisi kanssa.

Arvo

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Arvo

rahi

Arvo

tuoli

Ryhdikäs Arvo-lepotuoli tarjoaa istujalleen ihanaa arjen luksusta. Käsityönä valmistettu tukeva nojatuoli kätkee sisäänsä massiivipuisen rungon.

Tukeva istuinasento, korkea selkänoja, jämäkät pehmusteet sekä teräksinen no-zag-jousitus takaavat miellyttävän istuinmukavuuden.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page