top of page
ISKU

Korkeat jalat tekevät sohvasta keveän ja istuintyynyjen tereet viimeistelevät ilmeen.


  • Muunneltavuus mahdollistaa mitä erilaisemmat kokonaisuudet

  • Suuret muhkeat istuintyynyt tekevät ilmeestä modernin

  • Viimeistele sohva mieleiseksesi lukuisista eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoista

  • Vuodesohvamahdollisuus majoittaa vieraat mukavasti ja takaa pehmeät unet

  • Korkeat jalat helpottavat siivousta


Tästä kokoonpanosta valitset kotiin kuin kotiin juuri täydellisen sohvan. Chic-sohva palvelee eri elämäntilanteissa moduuliosillaan, joiden avulla voit koostaa 2-3 hengen sohvan, avokulmasohvan tai vuodesohvan. Divaanilla heität jalat suoraksi ja rentoudut päivän askareista. 


Mallistoon kuuluu myös rahi ja nojatuoli mekanismilla tai ilman, sekä olohuoneen pöytä, joka viimeistelee kokonaisuuden eheäksi. Valitse sohvaan mieleisesi jalat joko kromisina tai mustina tai pehmennä jalkojen ilme puun eri sävyillä.

Chic

daybed
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Chic

2,5-istuttava sohva

Chic

2,5-istuttava vuodesohva (Hybrid)

Chic

2-istuttava vuodesohva (Nest)

Chic

3-istuttava sohva

Chic

avokulma

Chic

daybed

Chic

modulisohva

Chic

rahi

Chic

sohvapöytä

Chic

tuoli

Chic

vuodesohva

Chic

vuodetuoli

Istahda linjakkaaseen Chic-sohvaan ja heitä arjen huolet hetkeksi. Tämä upea skandinaavisuutta henkivä sohva on monimuotoisuudessaan lyömätön. 


Laaja muunneltavuus mahdollistaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan sohvakokonaisuuden. Nahkaverhoilulla ilme muuttuu ylellisen tyylikkääksi, kun taas kangasverhoilulla tuot sisustukseen pehmeyttä ja kotoisuutta. Valitsitpa minkä verhoilun tahansa, Chic on moderni valinta jokaiseen kotiin.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat Vuodesohvat