top of page
ISKU

Voit valita oman ruokatuolisi verhoilun useista kangas- sekä nahkavaihtoehdoista. Contrast-ruokatuolin saat kotiisi käyttövalmiina, eli ammattilaisen valmistamana ja kokoamana.


  • Korkeaselkäinen ja kaunis ruokatuoli

  • Saatavissa myös kahva selkäosaan tai tuolin yläreunaan

  • Ympäriverhoiltu istuinosa

  • Käsityönä valmistettu

  • Valmiiksi koottu

  • Sopii hyvin myös yrityskäyttöön


Ruokatuolin valinta on asia, johon kannattaa panostaa. Korkeaselkäinen ja pehmustettu tuoli tarjoaa optimaalisen tuen vartalolle samalla, kun laadukkaat pehmusteet hellivät istumalihaksia. Mukavalla tuolilla jaksaa istuskella pitkiäkin aikoja, kuten ruokapöydän ääressä usein tavataan tehdä.


Ruokailutilassa nimittäin vietetään aikaa paitsi ruokailun merkeissä, myös seurustellen, työskennellen ja harrastaen. Contrast-ruokatuoli, kuten kaikki Pohjanmaan ruokailukalusteet, valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja parhaalla ammattitaidolla suomalaisiin koteihin tai yrityksiin sopiviksi.


Contrast-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen puuvärin joko petsattuna tai maalattuna. Lisähintaan jalat ovat saatavana myös massiivitammisena joko öljyttynä, lakattuna tai mustaksi petsattuna.

Contrast

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Contrast

ruokatuoli

Korkeaselkäinen Contrast-ruokatuoli tuo eleganttia mukavuutta ruokapöydän äärelle. Linjakas ruokatuoli valmistetaan massiivikoivusta. Tuolin korkealaatuiset pehmusteet sekä ympäriverhoiltu istuinosa miellyttävät silmää ja tarjoavat sopivasti pehmeyttä ryhdikkääseen istumiseen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page