top of page
ISKU

Matala sohva suurilla tyynyillä tekee ilmeestä modernin ja pohjoismaista sisustustrendiä mukailevan. Se huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta muhkeat istuintyynyt takaavat pehmeän lokoisan olon. Erilliset irralliset tyynyt tukevat hyvin ristiselkää ja tuovat lisää istumamukavuutta.


  • Miellyttävän syvä istuinsyvyys takaa hyvän tuen jaloille

  • Sopii joustavasti erilaisiin koteihin, mutta erinomainen valinta ilmeeltään pohjoismaalaista sisustusta suosivalle

  • Lisätukea ristiselälle irrallisilla tyynyillä

  • Viimeistele ilme kangas- tai nahkaverhoilulla tai niiden yhdistelmällä

  • Moduuliosat tekevät sohvasta monipuolisen ja eri kokoonpanoilla sisustat tilan kuin tilan


Koosta kotiisi täydellisesti sopiva sohvakokonaisuus. Valitse omaan tyyliisi sopien joko 2-3 hengen sohva tai muokkaa kokonaisuutta divaanilla. Lisää kulma- tai avopääty. 

Saatavilla myös rahi ja lepotuoli, joilla kehystät koko olohuoneesi. Feel taipuu moneen tarpeeseen ja on ennen kaikkea ajaton sekä katsetta kestävä sohva mihin tahansa kotiin. Tämä sohva on kotoilun ystäville.

Feel

3-istuttava sohva
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Feel

3-istuttava sohva

Feel

avokulma

Feel

modulisohva

Feel

rahi

Feel

tuoli

Kutsuvan pehmeä Feel on kotoisa valinta kotiin. Se suorastaan kutsuu löhöilyyn, lempisarjan -tai kirjan parissa oleiluun tai perheen ja ystävien kanssa hengailuun. 

Feel-sohvassa on syvä istuinosa, joka tarjoilee hyvän tuen jalan takaosille ja tekee pitkistäkin illanistujaisista mukavan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki sohvat 3-istuttavat sohvat
bottom of page