top of page
ISKU

Matala tuoli suurilla tyynyillä tekee ilmeestä modernin ja pohjoismaista sisustustrendiä mukailevan. Se huokuu yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta muhkea istuintyyny takaa pehmeän lokoisan olon. Erillinen irrallinen tyyny tukee hyvin ristiselkää ja tuo lisää istumamukavuutta.


  • Miellyttävän syvä istuinsyvyys takaa hyvän tuen jaloille

  • Sopii joustavasti erilaisiin koteihin, mutta erinomainen valinta ilmeeltään pohjoismaalaista sisustusta suosivalle

  • Lisätukea ristiselälle irrallisella tyynyllä

  • Viimeistele ilme kangas- tai nahkaverhoilulla tai niiden yhdistelmällä


Koosta kotiisi täydellisesti sopiva sohvakokonaisuus. Valitse omaan tyyliisi sopien joko 2-3 hengen sohva tai muokkaa kokonaisuutta divaanilla. Lisää kulma- tai avopääty. 

Saatavilla myös rahi, joilla kehystät koko olohuoneesi. 

Feel taipuu moneen tarpeeseen ja on ennen kaikkea ajaton sekä katsetta kestävä sohva mihin tahansa kotiin. 

Feel

tuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Feel

3-istuttava sohva

Feel

avokulma

Feel

modulisohva

Feel

rahi

Feel

tuoli

Kutsuvan pehmeä Feel on kotoisa valinta kotiin. Se suorastaan kutsuu löhöilyyn, lempisarjan -tai kirjan parissa oleiluun tai perheen ja ystävien kanssa hengailuun. 

Feel-tuolissa on syvä istuinosa, joka tarjoilee hyvän tuen jalan takaosille ja tekee pitkistäkin illanistujaisista mukavan.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki tuolit Lepotuolit
bottom of page