top of page
ISKU

Ruokapöydän valmistusmateriaalina on käytetty massiivikoivua, joka on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina. Siksi massiivipuinen huonekalu onkin pitkäikäinen valinta.


Frida ruokapöytä

  • Kestää kovaakin käyttöä

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse pöytään haluamasi värisävyt

  • Katso myös saman sarjan ruokatuolit


Ruokailijoiden määrä pöydän ääressä saattaa toisinaan vaihdella, ja siksi lisätila on silloin tällöin tarpeen. Ruokapöytää on saatavana neljässä kokoluokassa, jatkopalalla tai ilman. Frida-jatkopöytä tarjoaa tilaa useammalle ruokailijalle, mutta mahtuu perusmuodossaan kauniisti myös pienempään tilaan.


Yhdistämällä pöytään saman sarjan Frida-ruokatuolit, saat keittiöösi klassisen kauniin kokonaisuuden.

Frida

ruokapöytä
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Frida

ruokapöytä

Frida

ruokatuoli

Tukeva ja kestävä Pohjanmaan Frida-ruokapöytä on keittiön klassikko, jonka muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja massiivipuun luonnolliseen näyttävyyteen. 

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokapöydät
bottom of page