top of page
ISKU

Keveyden ansiosta sitä on helppo liikutella ja tuoli toimii hyvin myös yksittäistuolina eteisessä. Voit räätälöidä tuolin massiivikoivuisten jalkojen ja rungon puuvärin. Istuinosan saa myös verhoiltuna.


  • Klassisen tyylikäs ruokatuoli

  • Kestävä, valmistettu koivusta

  • Käsityönä valmistettu

  • Valitse haluamasi sävyt

  • Toimitetaan valmiiksi koottuna

  • Katso myös saman sarjan ruokapöytä


Klassinen Frida-ruokatuoli on kestävä hankinta. Pöytä siro keittiön kaluste, joka kestää aikaa, sisustusmuutoksia sekä tietysti arkista käyttöä. Frida on käsityönä valmistettu koivuinen tuoli, joka toimitetaan sinulle valmiiksi ammattilaisen kokoamana. Huolella valmistetussa tuolissa liitokset kestävät hyvin, joten saat siitä pitkäikäisen kumppanin kotisi ruokailutilaan tai muihin huoneisiin. Frida-ruokatuolien kaveriksi suosittelemme ostamaan saman sarjan jatkettavan Frida-ruokapöydän.

Frida

ruokatuoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Frida

ruokapöytä

Frida

ruokatuoli

Tukeva ja kestävä Frida-ruokatuoli on ruokapöydän klassikkotuoli, jonka muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja massiivipuun luonnolliseen näyttävyyteen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.Kaikki ruokaryhmät Ruokatuolit
bottom of page