top of page
ISKU

Saat tämän mekanismituolin näppärästi makuuasentoon jalkatuen noustessa samalla ylös.

Nojatuolin muhkeat pehmusteet ja pehmeät tyynyt tarjoavat sekä ergonomisen ja selkää tukevan linjakkaan istuinmukavuuden, kuin oivat puitteet päiväunille paikkaa vaihtamatta.


Gent Recliner on

  • Minimalistisen muotokielensä ansiosta sopiva kodin jokaisen oleskelutilan sisustukseen moitteettomasti

  • Tukeva ergonominen istuinmukavuus

  • Laadukkaan rakenteensa vuoksi runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen

  • Saatavilla useilla nahka- ja kangasvaihtoehdoilla

  • Mukavuudenhaluiselle kotoilijalle juuri oikeanlainen lepotuoli


Massiivipuurungolla on 20 vuoden takuu, ja se on korkealaatuista huonekalualan ammattilaisten valmistamaa käsityötä. Gent Recliner on helppokäyttöinen ja sen kestävä mekanismi antaa lepotuolin käyttäjälleen pitkäikäisen kaverin kodin mukavuutta maksimoimaan.Gent

mekanismituoli
Mallistoon kuuluvat tuotteet:

Gent

mekanismituoli

Gent

rahi

Gent

tuoli

Tämä monipuolisin säädöin varustettu lepotuoli tuo arkeesi varmaa luksusta.

Gent-mekanismituolin selän kallistuksen säätömahdollisuus tekee siitä jokaiselle sopivan tuolin. Tässä löhölinnassa on kotoisaa rentoutua vaikka takkatulen ääressä lehtiä lueskellen.

Pohjanmaan on vuonna 1964 perustettu perinteinen, sisustuksen trendejä kunnioittava pohjalainen perheyritys, jonka mallisto ja tuotanto rakentuvat vuosisatoja vanhan käsityötaidon perinteille.

Valmistamamme kalusteet ovat viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvin suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja, jokaisessa kodissa toimivia pitkäikäisiä huonekaluja.
Tuotannossa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepän perinteitä sekä uutta teknologiaa. Meille tärkeät kestävän kehityksen arvot otetaan huomioon valmistuksen joka vaiheessa.

Kaikki tuolit Mekanismituolit
bottom of page